SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den, Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:10
Öz'den, Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Beraberinde, AKP il başkan yardımcısı Murat Turgut ve bazı partililerle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edip, başkan Haydar Karaduman’ın konfederasyon yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle ‘hayırlı olsun’ diyen Öz, gündemdeki konulara da temas etti.

Manisa Soma’da yaşanan kömür maden faciasına değinerek ölenlere Allah’tan rahmet, hastanede olanlara geçmiş olsun dileklerini ileten Öz, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun İstanbul’da kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesi nedeniyle Malatya’daki programlarını iptal ettiğini ve cumartesi günü İstanbul’da cenaze programına katılmak üzere İstanbul’a gideceğini bildirdi.

Öz, Malatya’da iki dönem milletvekilliği de yapan Aslanoğlu hakkında olumlu görüşlerini de dile getirdi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı nedeniyle üzüntülerini dile getirip, milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile yaşadığı bazı anıları dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız