SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Küçük'e Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:58:20
Öz'den Küçük'e Destek
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, seçim çalışmalarına ilk olarak Doğanşehir’den başladı.

Ömer Faruk Öz, Doğanşehir’de AKP seçim bürosuna gelerek partililerle buluştu. Burada partililere bir konuşma yapan Öz, “Bu gün burada değerli belediye başkan adayımız Vahap Küçük’e destek vermek için bulunuyoruz. İnşallah Doğanşehir’den beklentimiz yüzde 65’tir. Aşağısını kabul etmiyorum” dedi.

Öz, şu anda hükümete yapılan operasyonun büyük faiz lobileri tarafından yapıldığını söyleyerek, “Paradan para kazananlar bu işin aktörlüğünü yapıyor. Faiz lobisi bu milletin kendi, kendisini yönetmesini istemiyorlar. Hükümetlerin kendi kontrollerinde olmasını isteyerek paradan para kazanmayı hayal ediyorlar. Bunların kökeni Osmanlı zamanına kadar dayanmaktadır. Bu ülkede herkesin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Biz tek bir kesimin huzurlu olmasını istemiyoruz, her kesin huzurlu olacağı bir Türkiye istiyoruz. Vatandaşımız diyeceki ben kürdüm, huzurlu olmak istiyorum. Bu oyuna gelmeyelim. Doğanşehir’e vereceğiniz destek başbakanımıza verilmiştir. Ülkemizin gelişmesine mani olanlara bizler mani olalım” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Doğanşehir de esnaf gezisi yapan Öz, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar’ı da ziyaret etti. Öz Doğanşehir’de doğalgaz ile ilgili olarak son çalışmalar ile ilgili Kaymakam Soğukpınar’dan bildi aldı. Savaklı Köyü’nde kahvehanede vatandaşlarla buluşan Milletvekili Öz, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, köyün ortasından köyü doğu ve batı duvarı olarak birbirinden ayıran demir bariyerlerin kaldırılması ve ışık sistemi gelmesini istedi. Daha sonrada Sürgü beldesine geçen Ömer Faruk Öz, burada da esnaf ziyareti gerçekleştirdi vatandaşlarla sohbet etti.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün programlarına AKP İl Teşkilatından Ali Çavuş, Nuratin Sert, Özcan Mercan, Erenli Belediye Başkanı İrfan Varol, AKP İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Doğanşehir Belediye Başkan adayı Vahap Küçük, partililer ve kalabalık vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız