SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'e Esnaf Sürprizi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, seçim bölgesi Malatya'da gezilerini sürdürürken, ilginç ve kendisini de şaşırtan bir fotoğraf kompozisyonu ile karşılaştı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz Malatya merkezdeki Akpınar Caddesi'nde vatandaş ziyaretlerini sürdürürken Yavuz Gültaş adlı berber esnafı da ziyaret edilen esnaf arasındaydı. Öz, berber esnafıyla ayak üstü sohbet ettikten sonra kendi resminin yer aldığı fotoğraf kartpostalını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Eski Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu'nun vesikalık fotoğraflarının arasına Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün fotoğrafı yerleştirilerek resimlerin alt kısmına ise 'Malatya Sevdalısı Üç Büyük Siyaset Adamı' yazısı yer aldı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, kendisine gösterilen kartpostal karşısında heyecanını gizlemeyerek, vatandaşın kendisine gösterdiği sevgiye layık olmaya çalıştığını ve bundan sonra da aynı duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kartpostalı Milletvekili Öz'e hediye eden berber esnafı Yavuz Gültaş ise Milletvekili Öz'ün millet için hizmet ettiğini belirterek, "Milletvekilimizi seviyoruz. Çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Malatya için çalışanlarını bugüne kadar unutmadık, bundan sonrada unutmayacağız. Özal ve Hamido'ya Allah'tan rahmet, Ömer Faruk Öz gibi vekilimize de can sağlığı diliyoruz. Tek isteğimiz 12 Haziran günü Malatyalılar olarak sandıkta görevimizi yerine getirerek, özlem duyduğumuz bakanlar kurulu listesinde Ömer Faruk Öz gibi vekilimizin yer almasıdır" dedi.

STK ZİYARETLERİ..
Bu arada, Öz'ün bazı sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunduğu bildirildi. Bu konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"TBMM İdare Amiri ve Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz , AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti Teşkilat üyeleri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini Hizmet-İş sendikasına gerçekleştirdi.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri ,Milletvekili adayı Öz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “ İnşallah yeni dönemde 2023 Türkiye’sini ve Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılında daha demokratik dini, ırkı Dili ne olursa olsun özgür ve milletin anayasasının benimsendiği bir Türkiye ile süper devletler arasında olmak bizimde hayalimizdir. Bu anlamda bizim en önemli sorunlarımızdan biri olan Özel ve taşeron şirketlerde çalışan işçililerin Anayasal hakları olan sendikalı olma iradelerinin önündeki engellerin kaldırılması noktasında yeni yasal düzenlemelerin yapılması için çalışmaların hızlandırılmasını bekliyoruz dedi.

Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat ve sendika üyelerini ziyaret etti.

Malatya Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat ziyaret esnasında özelleştirme ve mevsimlik işçilerin kadroya alınması konusunda hükümetten olumlu adımların biran önce atılmasını ve mevsimlik işçilerin sıkıntılarının hemen giderilmesini istedi.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kenan Yıldırım ziyaret esnasındaki konuşmasında Sözleşmeli personelin kadroya alınması gerektiğini belirterek , sendika olarak toplu iş sözleşmesi görüşmelerine bu hükümet döneminde daha büyük önem verildiğinin altını çizdi.

Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ve İl başkanı Bülent Tüfenkçi STK ziyaretlerinin sonuncusunu Öz İplik-İş sendikası Malatya Şube Başkanlığına yaptı. Öz İplik-İş sendika şube başkanı Ömer Yabaş hükümetin tekstil işçileri sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek “AK Parti Hükümetinin bundan sonraki süreçte bizlerin sorunlarıyla daha yakından ilgileneceklerine inancımız tamdır dedi.

Malatya AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada STK’ların önemini anlatarak Türk siyasi yaşamında STK’ların büyük emekleri olduğunu söyledi

Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz “Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretinde Şube başkanları ve üyelerini birebir dinleyerek vurguladıkları sorunlara net cevaplar vermesi dikkat çekti.

Milletvekili Adayı Öz STK’ların siyasal yaşamdaki yerlerinin önemli olduğunu belirterek , AK Parti Hükümeti döneminde STK’ların daha rahat ve gelişmiş ülkelerdeki STK’larla aynı konuma getirilmesi için reform düzeyindeki yasal düzenlemelerin getirildiğini söyledi Milletvekili Adayı Öz hükümetleri döneminde yaptıkları çalışmaların sendikalar tarafından takdirle karşılanmasının kendilerini sevindirdiğini ve 12 Haziran’dan sonra , daha çok çalışılması gerekliliğinin mesajını aldıklarını vurgulayarak şunları söyledi.

“AK Parti demokrasiyi, halkın geniş boyutlu katılımı ile sürekli geliştirilmesi gereken bir süreç olarak görmektedir. Bu kapsamda, çoğulcu ve katılımcı demokratik siyasal sürecin sivil toplum örgütlerine açılması ve karar verilecek konularda, ilgili toplum kesimlerinin görüş ve önerilerin alınmasına devam etmiş ve edecektir.

Sivil toplum kuruluşlarının yönetime daha aktif katılımı ile temsili demokrasinin katılımcı demokrasiye doğru gelişmesi sağlanmaktadır. Böylece vatandaş, sadece seçimden seçime değil, güncel gelişmeler için de iradesini siyasal sürece yansıtma fırsatı bulacaktır.Biz bu kapsamda bu gün sizlerin sorun ve görüşlerini almak için aranızdayız ."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız