SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özel Çocuklar Hepimizin Çocukları"

0
Güncellendi - 2016-12-08 02:14:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Otizm Spor Derneği, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Malatya Otizm Spor Derneği Yönetim Kurulu, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Malatya Otizm Spor Derneği Başkanı Alaettin Baydaş, Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Bayer, Osman Karaman, Mehmet Kocaman, Songül Temelli ve Fatma Dinç katıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, otizmli çocukların sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini ifade ederek, “Bu özel çocuklar sizin değil bizim çocuklarımızdır. Bu mentalite ile sorunlarınızın çözümü noktasında il müdürlüğümüzün tüm imkânlarını seferber edip hizmet etmeye çalışacağız. Bu bağlamda özel sporcularımızın topluma kazandırılması ve onların rehabilitasyonu için yapılacak sportif faaliyetlerde hem tesislerimizden hem de antrenörlerimizden yararlanabilmeniz için birim amirlerimize gerekli talimatları verdim. Müsterih olabilirsiniz” diye konuştu.

Malatya Otizm Spor Derneği Başkanı Alaettin Baydaş ise il müdürü Fındıklı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları, etkinlikleri, sportif ve diğer tüm gençlik alanındaki faaliyetleri yakından takip ediyor oldukça beğeniyoruz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü özel sporculara yani zihinsel ve bedensel engelli çocuk ve gençlerimize her türlü desteği veriyor bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki çalışmalarda da sürekli iletişim halinde olacağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı başta il müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cocuklar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız