SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Çocuklar Yarışıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:21:18
Özel Çocuklar Yarışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası açılış töreniyle başladı. 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni Tecde Spor Salonu'nda yapıldı.

Şampiyonanın açılış töreninde konuşan Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, ülke nüfusunun yüzde 13'ünün engelli bireylerden oluştuğunu kaydederek, "Engelli vatandaşlarımız devletimizin birçok imkanlarından ve yardımlarından faydalanmaktadırlar" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda özel sporcularımızı Malatya'da ağırlıyoruz. Hepiniz çok özelsiniz ve sizleri burada ağırladığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, ellerinden geldiğince Türkiye'nin her tarafına gitmeye çalıştıklarını kaydetti.

Aydın, Türkiye'de son 10 yıldır engellilerin altın çağını yaşadığını da sözlerine ekledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nın Malatya'da düzenlenmesinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, şampiyonaya katılan kulüplere ve sporculara başarılar diledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, özel sporculara başarılar dileyerek, şampiyonanın Malatya'da düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından şampiyona başladı. Özel Çocuklar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda Sinop Engelliler, Siirt Özel Bireyler, Mersin Çankaya İş Okulu, Malatya Turgut Özal Sporcular, Kocaeli Yaşam Koçoğlu, İstanbul Silivri Özel Sporcular, Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Elazığ Hazar Özel Sporcular, Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi, Antalya Manavgat Doktor Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ve İş Okulu ile Aydın Nazilli İlköğretim Okulu ve İş Okulu spor kulüpleri mücadele ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız