SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Çocuklara Tribünden Hediye Yağdı

0
Güncellendi - 2019-12-04 02:42:46
Özel Çocuklara Tribünden Hediye Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.eleme turunda Keçiörengücü ile oynadıkları karşılaşma öncesi maça gelen özel çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Sarı kırmızılı takım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Yeni Malaya Stadyumu’nda Keçiörengücü ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 5.eleme turu ilk maçına gelen özel çocukları hediye yağmuruna tuttu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü ile birlikte Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün de destek sunduğu program çerçevesinde stada gelen minik taraftarlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Aileleriyle birlikte maç izlemeye gelen minik taraftarlar kendilerine verilen hediyelerle mutlu olurken, keyifli bir gün geçirdiler. 

Özel çocuklara oyuncu veren Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,  İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve BYMS 2. başkanı Selim Pilten, tribünde çocuklarla birlikte maçı izledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Yasin ÇİFTÇİ (4 yıl önce)
    Âdil başkan Varollll...??
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Çocukları güldürenleri,sevenleri Cenabı Allah unutmaz.Onları mutlaka güldürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Yeni Emniyet müdürümüz SÜPER vallahi. Her mahallede her semtte ekipler anında müdahale ediyor sıkı çalışıyorlar. İnşaallah uzun süre malatyamızda olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (4 yıl önce)
    Rabbim sizlerinde çocuklarını hep güldürsün hep mutlu etsin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (4 yıl önce)
    Emniyet müdürümüz gizli ayrıntıda:) Seviliyorsun müdürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler (4 yıl önce)
    Sayın valimize ve emeği geçenlere çok teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Vallahi Başta Valimizi Başkanımızı Komutanlarımızı ve diğer erkanın büyüklerinin ellerinden öperiz ne güzel etkinlikti Tv den takip ettik duygulandık.
    0
    0
    Yanıtla