SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Eğitime 8.6 Milyon TL

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:15
Özel Eğitime 8.6 Milyon TL
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 eğitim ve öğretim yılında özel okullarda öğrenim görecek öğrenciler için verilecek olan eğitim ve öğretim desteğinden Malatya’dan toplam 2 bin 629 öğrenci yararlanacak.

2 BİN 620 ÖĞRENCİYE…

Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullarda eğitim görecek olan öğrencilere verilecek olan eğitim ve öğretim desteğinin rakamlarını açıkladı. Buna göre; Malatya’da özel okullarda eğitim gören 140 okul öncesi öğrencisine, 387 ilkokul öğrencisine, 498 ortaokul öğrencisine ve bin 604 lise öğrencisine eğitim ve öğretim desteği verecek.

8 MİLYON 652 BİN TL 

Malatya’da özel okulları tercih eden 2 bin 629 öğrenci için toplam da özel okullara aktarılacak olan miktarın 8 milyon 652 bin TL olduğu kaydedildi. Özel okullardan okul öncesi okullara 375 bin TL, ilkokullara 1 milyon 246 bin TL, ortaokullara 1 milyon 867 bin TL ve liselere ise 5 milyon 164 bin TL tutarında para aktarılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız