SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özel Ev Ziyareti de Yaptı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Başbakan Erdoğan’ın 2 günlük Malatya ziyareti programının dolu geçtiğini ve Başbakan’ın Malatya ile ilgili önemli 4 proje konusunda gereken talimatları verdiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu Malatya’ya yaptığı 2 günlük ziyaretini değerlendiren Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Başbakanımızın Malatya’ya yaklaşımı 2 türlüdür. Bir, gençlik yıllarından beri Malatya’nın muhafazakar kimliğinde göstermiş olduğu duyarlılık ve buradaki o muhafazakar kimliğini, milli ve manevi kimliği heyecanı onu her zaman etkilemiştir. Dolayısıyla 1991 yılında İstanbul il başkanı olduğu dönemden beri Malatya’yı çok yakından tanır, Malatyalıları çok yakından tanır. Yine Belediye Başkanlığı döneminde İstanbul’daki Malatyalı kardeşlerimiz, bütün duyarlı Malatyalı hemşerilerimiz hep onun yanında olmuşlardır. Sayın Başbakanımızın Malatya ile bağlantısının birinci unsuru bir gönül bağının olmasıdır. İkincisi bir parti genel başkanı ve bir Başbakan olarak Sayın Başbakanımız, Malatyalının Özal’dan sonra en çok sevdiği ve bağrına bastığı bir başbakandır, bir liderdir. Dolayısıyla Onun dünyadaki mazlumların yanında durması, hem bütün mazlumların Suriye’deki, Mısır’daki, Bosna’daki, Filistin’deki mazlumların yanında dik duruşu Malatya’nın o muhafazakar kimliği ile üst üste örtüşmüş, Malatyalının gönlünde bir lider olarak da taht kurmuştur. Hem insanı olarak hem bireysel olarak, Recep Tayyip Erdoğan olarak, hem de bir lider, Başbakan sıfatıyla Malatya’nın gönlünde iki kere gönlünde taht kurmuş. Bu sevgi bağı karşılıklı olarak bir birine akıyor” dedi.

Fındıklı sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Başbakanımız her Malatya’daki miting alanına çıktığında fevkalade mutlu oyuyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sahada 80 binin üzerinde yine bir katılım vardı. Yol boyunca gittiğimiz Darende’de, gittiğimiz Doğanşehir’de programlarımız 1 saat ekine 5 saate çıktı. Sayın Başbakanımız vatandaşla iç içe oldu. İki gün dolu bir program yaptık. Malatya’daki bütün sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaparak sorun ve talepleri dinledi. Cumartesi günü gece özel görüşme ve özel ev ziyaretleri de dahil olmak üzere, Sayın Başbakanımızın özel çat kapı yaptığı ziyaretler her zaman vardır, yine çat kapı ziyareti oldu. Dolayısıyla bu medyanın bildiği bir şey değil, bu tamamen gönül bağı ile alakalı, o çat kapı ziyaretlerini de gerçekleştirdi. Farklı, görünür, iz bırakan, gündem belirleyen bir lideri biz Malatya’da ağırlamış olduk. Malatya’nın bire bir problemleri ile yakından ilgilendi. Valilikte yaptığımız toplantıda da Malatya’mızın 4 büyük projeyi tartıştık, gerekli talimatlar verildi. Önümüzdeki dönem bizler milletvekilleri olarak o projeleri takip edeceğiz. Bakanlarımız da Sayın Başbakanımız ile beraber geldi, yarı bir bakanlar kurulu oldu. Bakanlarımızın bire bir sözleri oldu. 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonumuz, Sayın Bakanımız Suat Kılıç tarafından 5 bin olarak açıklandı. Doğanşehir’de kapalı spor salonumuz yapılacak. Hastanemizin açılışını daha sonraya bıraktık. Hastane bizim en büyük yatırımlarımızdan birisi. Yerel yönetim seçimleri esnasında oranında açılışını yapacağız. Oranın açılışını yapmamızın nedeni, halen çalışmaların sürmesiydi. Bütün Malatyalılara gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız