SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel' Hakemli Maç

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Kahramanmaraşspor ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

5 Eylül de başlayacak olan yeni sezona genç kadrosuyla iddialı bir şekilde hazırlanan sarı kırmızılı takım, yaz dönemi hazırlık çalışmaları kapsamında bugün son hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Kahramanmaraşsspor ile oynadı.

Hazırlık maçına Malatyaspor, kalede; Önder Biçer, defansta; Mehmet Yoldaş, Uğur Gölgeli, Talat Akça, Murat Avcu, orta sahada; Mustafa Arslan, Ahmet Çetinkaya, Güven Gürsoy, Raif Durak, forvette ise; Fethi Kırma ve Mert Güneş on biriyle başladı.

Karşılaşmaya yasal prosedürlerden dolayı resmi hakem ataması yapılmazken, Kahramanmaraş ile Malatyaspor arasında oynanan maçı şuan aktif olmayan Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mesut Aslangiray yönetti. Aslangiray'ın yardımcılıklarını; Haluk Öner, Mehmet Duru üstlenirken, Hüseyin Güngül’ de 4. hakem olarak görev yaptı.

İki takımın mücadelesi 0-0 sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan takımın genel menajeri Aziz Yiğit, "Artık tüm planlarımızı Diyarbakır Kayapınar maçı için yapıyoruz. Kahramanmaraşspor ile bir hazırlık maçı yaparak, takımın son halini gördük. Genç futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

Yiğit, hafta içi Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın verdiği destek sözünün karşılığında futbolculara belli bir ödeme yapmayı planladıklarını da sözlerine eklendi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız