SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Harekat Destekli Baskın

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:56
Özel Harekat Destekli Baskın
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, Özel Harekat polislerinin de zırhlı araçlarıyla katıldığı operasyonda bazı derneklerin lokallerine baskın düzenleyerek arama yaptı.

Asayiş Şubesi ekipleri eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi ile Atatürk Caddesi arasında kalan Eski Efe Garajı’nın yanında bulunan iki ayrı iş merkezinde faaliyet yürüten bazı dernek lokallerine gece saat 01.00 sularında baskın düzenledi.

Mahkeme kararıyla yapıldığı belirtilen ve  Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği operasyonda lokallerde Asayiş Şubesi ekiplerince arama yapıldı. Operasyon esnasında bölgeye çıkan cadde ve sokakların başları polis ekiplerince tutularak trafik ve yaya girişlerine izin verilmedi.

Aramaların ardından Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri gelerek bölgede inceleme yaptı.

Düzenlenen operasyon, gözaltı ve ele geçen silah, uyuşturucu vs. bulunup bulunmadığı konusunda bir Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız