SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdare Genel Sekreterliğine Kazgan Atandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine, Aydın Vali yardımcılarından, hemşehrimiz Ali Kazgan atandı.

İçişleri Bakanlığı'nca, Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atanan Kazgan'ın, en geç Nisan ayının ikinci haftasına kadar Malatya'ya gelerek göreve başlayacağı bildirildi.

Bu arada Kazgan'ın atanması kararını Malatya basınına AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, "Uzun zamandır kamuoyumuzun gündeminde yer alan, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, Malatyamıza büyük faydalar sağlayacağına inandığım Aydın Vali Yardımcısı hemşehrimiz Ali Kazgan'ın ataması yapılmıştır." şeklindeki yazılı açıklamayla duyurdu.

ÖZGEÇMİŞİ..
01.02.1961 Malatya doğumlu, İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümünden mezun olmuştur. 1984 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak atanmıştır.

Mülki İdare Amirliği görevinde sırasıyla Çorum İli Bayat Kaymakamı (1987-1991), Batman İli Sason Kaymakamı (1991-1992), Erzurum İli Köprüköy Kaymakamı (1992-1993), Amasya İli Taşova Kaymakamı (1993-1997), Kahramanmaraş Vali Yardımcısı (1997-2001) olarak görev yapmıştır. 1991-1992 yılları arasında 1 yıl süreyle Amerika’da bulunmuştur.

2001 yılından bu yana Aydın Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Kazgan, 17 Mart 2006 tarihinde Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir. Kazgan, evli ve iki çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız