SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdare Yeşilyurtspor Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:57
Özel İdare Yeşilyurtspor Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, genel kurul sonrası Malatya Yeşilyurtspor ismini aldı. 

Yeşilyurt Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ta katıldı.

BAL Ligi'nde yer alan Malatya İl Özel İdarespor'un adı Malatya Yeşilyurtspor Kulübü olarak değiştirildi. Sarı-lacivert olan takımın rengi ise turuncu-yeşil-mavi olarak değiştirildi.

Tüzük değişikliğinin ardından seçime gidildi. Tek liste halinde yönetime aday olan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyonu Meclis Üyesi Dursun Cumali Sucu, Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı oldu.

Malatya Yeşilyurtspor'un Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın desteği ve katkısıyla kulübün hayatını devam ettiğini belirtti.

Sucu, Malatya Yeşilyurtspor'un altyapısı ve futbolcularıyla Malatya'ya damga vuracağını da sözlerine ekledi.

Yapılan seçim sonrası konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sporun belediyeciliğin bir gerçeği olduğuna dikkat çekti.

Spor denildiğinde akla ilk futbolun geldiğini ifade eden Polat, "Seçimden önce yaptığımız çalışmalarda, projelerimiz amatör spor mu, yoksa amatör futbol mu? olsun diye çok tartıştık. Sonuç olarak projelerimizi amatör spor olarak yapmaya karar verdik. Spor denildiğinde akla büyük oranda futbol geliyor ama futbolun dışında diğer sporlarda var. Bizim bütün spor branşlarına destek vermemiz lazım" dedi.

Polat, Malatya İl Özel İdarespor'un bundan sonraki süreçte Malatya Yeşilyurtspor olarak Malatya'yı temsil edeceğini belirterek, "Malatya Yeşilyurtspor Kulübümüz bünyesinde sadece futbol değil, sporun diğer dallarına da destek verilecek. Bu kulüp hepimizin sorumluluğu altında olacak. Biz kulübümüzde, çocuklarımızı spora yönlendirip, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutacağız" ifadelerini kullandı.

Dursun Cumali Sucu başkanlığındaki Malatya Yeşilyurtspor Kulübü'nün yönetim listesinde şu isimler yer alıyor; Şahin Özer, İbrahim Degiz, Mehmet Karaman, Ali Palancı, Alparslan Zarıçlar, Murat Karapınar, Hacı Şaban Sağlam, Kadircan Esen, Eyüp Bolat, Muzaffer Özkan ve Bekir Karakuş.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız