SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdare'de 5 İmza

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:26
Özel İdare'de 5 İmza
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, iç transferde 3, dış transferde ise 2 futbolcuyla anlaştı.

Transfer çalışmalarına hız veren Malatya İl Özel İdarespor, Darendespor’dan orta saha oyuncusu Sefa Yağan ile Yeşilyurtspor’dan orta saha oyuncusu Ayhan Aslan’ı kadrosuna kattı. Sarı lacivertli takım, iç transferde ise kaleci Ergül Kurt, defans oyuncusu Murat Avcu ve orta saha oyuncusu Sinan Geçit ile sözleşme yeniledi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Şaban Sağlam, BAL Liginde kalıcı olmak istediklerini kaydetti.

Sağlam, BAL Liginde kalıcı olabilme adına takım iskeletini bozmadan nokta transferler yaptıklarını ifade ederek, “Mütevazi bütçemiz ve kısıtlı imkanlarımızla yeni sezona hazırlanıyoruz. Bu nedenle transferde ince eleyip sık dokuyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarında önemli bir yol kat ettiklerini belirten Kulüp 2. Başkanı Mehmet Şirin Aslan, “Geçtiğimiz sezon ki kadromuzun iskeletini korumaya çalıştık. Büyük ölçüde bunu da başardık. Daha sonrada takımımızda eksik olan mevkilere teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferler yapıyoruz. Transfer çalışmaları kapsamında Darendespor’dan Orta Saha Oyuncusu Sefa Yağan, Yeşilyurspor’dan orta saha oyuncusu Ayhan Aslanla ile anlaştık. İç transferde ise kaleci Ergül Kurt, defans oyuncusu Murat Avcu ve orta saha oyuncusu Sinan Geçit ile sözleşme yeniledik” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız