SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdarede Atamalar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği bünyesindeki 12 müdürlüğe atama yapıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, 12 müdürlüğe atamaların yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Malatya İl Özel İdaresi tarafından sunulan hizmetlerde kalitenin artırılması ihtiyaç duyulan nitelik, unvan ve sayıda personel istihdamın sağlanması için çıkarılan İl Özel İdare norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmenliğinin 10 maddesi gereğince 9.10.2008 tarihinde Malatya İl Genel Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanan ve yeni ihtisası yapılan kurum kadrosunda değişiklik yapıldı.

Atamalar şöyle açıklandı:

"Buna göre 1.dereceli il özel idare genel sekreterliği kadrosuna l.derece müktesebi ile 1.derece fatih belediye başkan yardımcılığı kadrosunda görev yapmakta iken içişleri bakanlığının onayı ile Malatya İl Özel idaresi genel Sekreterliğine ataması yapılan Sami ER in 657 sayılı devlet memurları kanununun 74 ve 76 maddesi gereğince asaleten

Daha önce il özel idaresi genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunan daha sonra Malatya belediyesinde Makine Mühendisi görevini sürdüren Murat TÜRKSOY tekrar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına vekaleten atandı.

1 derece kadrolu Genel Sekreter Yardımcılığını sürdüren Mehmet ÇOLAK 657 Sayılı devlet memurları kanununun 76.maddesi gereği asaleten atandı

Hukuk Müşavirliği görevini sürdüren Rüstem FIRAT tekrar görevinin başında kaldı.

3 derece kadrolu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Yazı İşleri Müdürlüğüne vekaleten bakan Bülent COŞKUN yeni müdür atanıncaya kadar vekaleten görevlendirildi.

3 dereceli kadrolu Bilgi İşlem Müdürlüğüne ise İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğünü vekaleten bakan H.Şaban SAĞLAM yeni müdür atanıncaya kadar vekaleten görevlendirildi.

Yazı İşleri Müdürlüğüne ise Encümen Müdürlüğü görevini sürdüren Bülent COŞKUN vekaleten görevlendirilmesi.

Mali Hizmetler Müdürlüğüne ise Muhasebe Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan M.Şirin ASLAN vekaleten görevlendirildi.

3 kadrolu Destek Hizmetler müdürlüğüne ise Ziraat Mühendisi Mehmet Ali BALTACI vekaleten görevlendirildi.

3 kadrolu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ise Destek Hizmetleri Müdürlüğünü yürüten Savaş KAZANCIOĞLU vekaleten görevlendirildi.

3 derece Etüt Proje Müdürlüğüne ise Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Mehmet İŞİDOĞRU vekaleten görevlendirildi.

3 derece kadrolu Su Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne İrfan KAYA vekaleten atandı.

3 dereceli kadrolu İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğüne ise H.Şaban SAĞLAM vekaleten atandı.

3 dereceli Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne isi Ziraat Mühendisi Haluk ŞENER Vekaleten görevlendirildi.

3 derece kadrolu Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğüne ise İnşaat Mühendisi M.Hakan DEMİR vekaleten görevlendirildi.

3 dereceli Kadrolu İşletme Müdürlüğüne ise Makine Mühendisi Nükrahan ALTUNSUYU vekaleten görevlendirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız