SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdare'den Filistin'e

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Filistin'e İnsani Yardım" genelgesi çerçevesinde, Başbakanlık'ta başlatılan kampanyaya Malatya İl Özel İdaresi çalışanları da katılarak, Filistin'e toplam 27 bin 810 TL yardımda bulundu.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden alınan bilgiye göre, "Filistin'e İnsani Yardım" kampanyasına, işçi ve memur tüm çalışanlar katıldı. İdare çalışanları tarafından Filistin'e toplam 27 bin 810 TL yardımda bulunuldu. Yardım paraları, Başbakanlık İdare ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca açılan "Filistin'e İnsani Yardım Merkezi" hesabına aktarıldı.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Filistin Gazze'de yaşananları tüm dünyanın gördüğünü dile getirerek, bir nebze de oradaki yaraları sarmak için harekete geçmenin insani bir görev olduğunu belirtti. Bu kapsamda, Başbakanlık tarafından başlatılan "Filistin'e İnsani Yardım" kampanyasına tüm çalışanların duyarlılık göstererek katıldığını kaydeden Sami Er, "İşçi ve memur tüm çalışanlarımıza, gösterdikleri bu duyarlılık için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan, 7 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayınladığı bir genelge ile Gazze'ye yardım çağrısında bulunmuştu. Erdoğan genelgede, Komşusu açken kendisi tok yatamayan bir anlayışa sahip insanlarımızı açılan kampanyaya destek vermeye davet ediyorum ifadesini kullanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız