SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel İdare'ye Yeni Bina

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının temeli 2 Ağustos Salı günü atılacak.
 
Yeşilyurt ilçesi İkizce Köyü, Ankara Yolu TEDAŞ karşısında 2 Ağustos günü saat 17,00'de törenle temeli atılacak olan İl Özel İdaresi'nin yeni hizmet binası yapımı ihalesi, geçtiğimiz Şubat ayında yapılmıştı. Yapım bedeli 4 milyon 80 bin TL olarak belirlenen binanın Selçuklu mimari tarzında olduğu vurgulandı. İl Özel İdaresi yeni hizmet binası hakkında şu bilgiler verildi:
 
"Mülkiyeti Maliye hazinesine ait yaklaşık 70 dekar alan üzerine kurulacak. Yeni hizmet binasında İl Özel İdaresi’nin karar organı İl Genel Meclisi, icra makamı, il encümeni ve il özel idaresinin başı konumuna haiz Vali için çalışma ofisi, toplantı odaları ve ilave birimleri ikame edildi. Bunun yanında yeni hizmet binasında, akredite laboratuarı, atölyesi, yeşil alan ve kapalı otoparkı ile kamudaki klasik yapı kültürünü değiştirecek çözümler içeren bir yapıdır. Bu bina Selçuklu mimari tarzında olup Malatya için bir prestij yapı görünümünde olacaktır. İl özel idaresi yeni hizmet binası yapımı sırasında bölgenin içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz ve elektrifikasyon alt yapısı tesis edilecektir."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız