SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel' Kayakçılar Madalyayla Döndü

0
Güncellendi - 2017-01-19 01:18:21
'Özel' Kayakçılar Madalyayla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası’ndan iyi derecelerle döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından organize edilen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası, 16-18 Ocak tarihleri arasında Erzurum/Palandöken’de yapıldı.

Snow Dora Otel Palandöken Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasına; Malatya Hokey Spor Kulübü, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Malatya Özel Sporcular Spor Kulübü ve Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü’nün yanı sıra Ankara Saray Rehabilitasyon Spor Kulübü, Ankara ZİCEV, Bingöl Özel Sporcular Kulübü, Elazığ Özel Uygulama Okulu Spor Kulübü, Elazığ Özel Terapi Gençlik Spor Kulübü, Erke Özel Sporcular Spor Kulübü, Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü, Özel Renkler Spor Kulübü-Bursa, Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübü, Karabük İş Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü, Sinop Özel Çocuklar Spor Kulübü, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü, Hakkari Amatör Gençlik Spor Kulübü katıldı.

Malatya’da iyi bir hazırlık dönemi geçiren Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, şampiyonadan madalyalarla döndü.

Kulüp sporcularından Umut Kaygusuz, Berzan Ertop ve Ferhat Arat birinciliği elde etti. Emir Hasan Yaşar ise şampiyonada ikincilik aldı.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, şampiyonanın oldukça güzel geçtiğini ifade ederek, renkli görüntülerin oluştuğunu söyledi.

Aydoğan, Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıp, katıldıklarını belirterek, “Bizim adımıza şampiyona oldukça güzel geçti. İyi bir hazırlık döneminden sonra katıldığımız şampiyonada üç sporcumuz birinci oldu. Sporcularımızı, bu güzel başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız