SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel' Koşullu Kafe İhalesi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki kantinlerin ve bazı sosyal tesislerin, yeni bir kafeterya yapımı karşılığında kiraya verileceği bildirildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, üniversite kampüsü içindeki fakültelerde bulunan 5 kafe, 1 kitap satış yeri, 8 adet açık ve kapalı tenis kortunun, kampüs alanındaki Mühendislik Fakültesi'nin yanına inşa edilecek olan kafeteryanın yapımı karşılığında 3 yıllığına kiraya verileceği belirtildi.

Açıklamada ihalenin 22 Şubat 2008 günü yapılacağı belirtilerek ihaleye girmek isteyenlerin kira karşılığında yapacakları kafeteryanın projesini ihale dosyasında sunmaları istendi. Projenin aynı anda 500 kişinin oturarak yemek hizmeti alabileceği büyüklükte hazırlanması gerektiği kaydedildi.

3 yıllık tahmini kira bedelinin 800 bin YTL olduğu ifade edilen açıklamada, ihaleye girecek şirketlerin son 5 yıl içinde en az 3 yıl süreyle özel, eğitim-öğretim kurumu, askeri kışla veya hastanelerde tek sözleşme ile aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip lokanta, pastane, kantin ve kafeterya işletmeciliği yaptıklarını belgelemeleri istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız