SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Kuvvetler

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 19 Mart 2010
Yönetmen : Grant Heslov
Oyuncular : George Clooney , Jeff Bridges , Ewan McGregor , Kevin Spacey , Robert Patrick
Senaryo : Peter Straughan
Yapımcı :
Müzik : Rolfe Kent
Görüntü yön. : Robert Elswit
Tür : Komedi , Savaş
Süre : 94 dk.
Yapım yılı : 2009
Ülke : ABD / İngiltere
Dağıtıcı : Tiglon

Gazeteci Bob Wilton gizemli bir kişilik olan ve Amerikan ordusunun deneysel bir birimine ait olduğunu öne süren Lyn Cassady ile tanıştığında, kendisine büyük bir çıkış sağlayacak güçlü bir haberin peşindedir. Cassady’ye göre, 'Yeni Dünya Ordusu' farklı savaş yöntemleriyle gelmektedir. 'Savaşçı Rahiple' adlı birlik eşi benzeri bulunmayan psişik güçlere sahip kişilerden oluşmaktadır. Programın yaratıcısı Bill Django ortadan kaybolmuştur ve Cassady’nin görevi de onu bulmaktır.

Yeni tanıştığı Lyn’in inanılması güç hikayeleriyle aklı karışan ve merakı uyanan Bob, birdenbire Lyn’in peşi sıra gitmeye karar verir. İkili Django’nun kaçak medyum Larry Hooper tarafından yönetilen gizli kampına yol alırken, Bob da Django’nun Yeni Dünya Ordusu ve Hooper’ın mükemmel askerlerden oluşan kişisel ordusu arasında kalır. Bu zorlu maceradan kurtulmak için hiç ummadığı bir düşmanı altetmek zorunda kalacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız