SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Nikah Günü

A- A+ PAYLAŞ

Nikah tarihini özel ve akılda kalıcı yapmak isteyenler bugün nikah dairelerine akın etti.

Malatya Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda bugün 11 nikah kayıldı. Nikah tarihini 10.10.2010 yazdırmak isteyenlerden Emre Çelik ve Esra Çelik (Demir) törenli olarak nikahını kıydırdı. Gökhan ve Neslihan Dağ çifti de 10.10.2010 saat 10.10'da nikahlarını törensiz kıydırdı. Mutlu olduklarını belirtirten damat Gökhan Dağ, "Bugün aynı zamanda doğum günüm. Doğum günüm ve nikah tarihim 10.10.2010 olması akılda kalıcı olması bakamından iyi bir tarih" dedi.
Bu arada Malatya Belediyesi Evlendirme Memuru Serhat Durmaz, bugün için 11 başvuru yapıldığını belirterek, "10.10.2010 günün Pazar gününe rastlaması nedeniyle başvuru yapanları kırmadık ve bugüne nikah tarihi verdik" diyerek, hafta içinde törensiz nikah ücretinin 96 TL, hafta sonu törensiz 176 TL ve törenli salonda nikah ücretinin de 438 TL olduğunu kaydetti.
Malatya'da 10.10.2010 tarihinde beklenen başvuru yapılmamasının ise törenli ücretin 438 TL olmasından kaynaklanmış olabileceği kaydedildi.

FOTOĞRAFLAR : 1) EMRE-ESRA ÇELİK ÇİFTİ, 2) GÖKHAN-NESLİHAN DAĞI ÇİFTİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız