SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel Olarak Geleceğim'

A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Malatya Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Elazığ'daki programını bitirerek Ankara'ya gitmek üzere Malatya'ya gelen Bakan Günay, Kömürhan Köprüsü mevkiinde Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından karşılandı. Günay, havaalanına gitmeden önce Viraj Kavşağı'ndaki Malatya Kültür Merkezi inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu. Vali Daşöz, geçen yıl planlanan kültür merkezinin 2 ay önce inşaatına başlandığını belirtti.

Bakan Günay, "Malatya, üniversitesi ve başka imkanları ile Doğu'da büyük kentlerden birisi haline geldi. Böyle bir kentin kültür ve sanat merkezine ihtiyacı olduğu açık. Bunu gerçekleştirme konusunda çalışma yapıyoruz. Belediyemiz ve Özel İdaremiz'le ortak bir proje. İmkanlarımızı seferber edeceğiz. Birkaç ay sonra da özel olarak Malatya'ya geleceğim. El birliğiyle gelecek yılın sonunda bu yapıyı bitirmeye çalışacağız. Genci ve yaşlısıyla tüm Malatya halkının yararlanacağı bir kültür merkezi ortaya çıkacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız