SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel Olarak İlgileniyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Göçer ailelerinin çocuklarına sinema keyfi yaşatıldı.

Yıldıztepe Mahallesi'nde ikamet eden, Kanuni İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretimlerini sürdüren Göçer ailelere mensup 43 öğrenci, MalatyaPark AVM'de sinemaya götürüldü.
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Başkomiser Orhan Şanal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek, "Bu gün burada yapılan organizasyon Sayın Emniyet Müdürümüzün başlattığı sosyal sorumluluk projesinin bir uzantısıdır. Burada bulunan öğrencilerimiz sosyal yapısı itibariyle Emniyet Müdürlüğümüz tarafından özel olarak ilgilenilen çocuklardır" dedi.

Başkomiser Şanal, "Eğitim, sosyo-kültürel ve ekonomik açıdan yoksul, fırsatlara erişim açısından yoksun olan kişi ve grupların, normatif yapıya karşı potansiyel bir öfke taşıdıkları sosyolojik bir gerçektir. Dezavantajlı bu kişi ve grupların, toplumun diğer kesimleri ile kaynaşması adına yapılan bu tür sosyal etkinlikler, suçlara karşı paratoner etkisi yapmaktadır Avşar Sineması yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal faaliyetler toplumsal birlikteliği güçlendiren, polis ve vatandaş
kaynaşmasını artıran müstesna faaliyetlerdir" ifadelerini kullandı.

Avşar Sinemaları Müdürü Muhammed Yardımcı ise, "Polisimizin sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleri ile gurur duyuyoruz ve destekliyoruz. Sinema davetimizi geri çevirmeyen öğrencilere ve polis arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan bu tür sosyal projelere bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Emniyet Müdürlüğünün organizesinde, Malatya Park AVM ve Avşar Sinemaları'nın da işbirliği ile gerçekleşen organizasyondan çocukların oldukça etkilendikleri gözlendi. Programın sonunda öğrenciler, Emniyet Müdürlüğüne ait araçlarla tekrar evlerine bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız