SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel Protokol(!) Tribünü' Kalktı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Stat Sorumlusu Mehmet Çolak, İnönü Stadı’nda, özellikle protokol tribününde, yeni düzenleme ve tamiratlar yapıldığını bildirdi. Çolak, protokol kısmında bölünmüş olan kısmın tekrar eski haline getirildiğini, yıpranan deri koltukların yenileneceğini bildirdi. Çolak “protokol tribününü Malatyaspor’a layık hale getirmeye çalışacağız” dedi.

Çolak, maç sırasında İnönü Stadı’nda su sıkıntısı yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını da duyurdu.

ÇOK ÖZEL PROTOKOL
İnönü Stadı'nda Vali ve diğer protokol üyelerinin oturduğu bölümü ile yayın kulübelerinin arasında bir anda ortaya çıkan, daha sonra bazı kişilere "kombine" karşılığında satıldığı belirlenen "özel protokol (!)" tribünü tepkilere yolaçmıştı.

Malatyaspor'un eski bir yöneticisinin, "kendisine protokolda yer açma" amacıyla Haşim Karadağ döneminde yaptırdığı belirtilen bu bölüm, İlhan Kavuk başkanlığındaki yeni yönetimin işbaşına gelmesiyle devre dışı bırakıldı. Bu konuda Emniyet'in de "protokol mensuplarının güvenliğini riske soktuğu" yönünde görüşü olduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız