SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular 56 Madalya Kazandı

0
Güncellendi - 2018-04-24 21:01:58
Özel Sporcular 56 Madalya Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı özel sporcular, Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'ndan 56 madalyayla döndü.

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından organize edilen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası' Antalya'da gerçekleştirildi. Malatya'dan Atletizm şampiyonası katılan 14 özel sporcu, sayısız madalya kazanarak, büyük bir başarı elde etti. Toplamda 14 kulüp ve 42 kişilik kafile ile şampiyonada yer alan Malatya takımları, 56 madalya ile Malatya'ya büyük bir gurur yaşattı.

  İdareci ve antrenör Ali Karaca, "Yine Malatya birlik ve beraberlik anlayışını en üst düzeyde özel sporcular için gösterdi. Malatya'dan atletizm şampiyonası 14 özel sporcular kulüpleri sayısız madalya ve başarı elde etti. Toplamda 14 kulüp ve 42 kişilik kafile ile katıldığımız Antalya'da yapılan Atletizm şampiyonasında 56 madalya ile şehrimize hem sportif hem de sosyal anlamda gurur yaşatmıştır. Gerçek anlamda alın teri dökenlerden Allah razı olsun" dedi.

  Karaca, büyük emekler sonucu önemli başarıların elde edildiğini ve şampiyonada özel sporcuların 22 altın madalya kazandığını belirterek, "12 ay boyunca alın teri döken özel sporcularımız ve ailelerine teşekkür ederim. Allah halis düşünceli kulüp yöneticilerimizi antrenörlerimizi ve bizleri destekleyen her yüreği başımızdan eksik etmesin. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız