SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular Derece Yaptı

0
Güncellendi - 2016-05-30 13:19:14
Özel Sporcular Derece Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü’nün özel sporcuları, Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndan dereceyle döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından organize edilen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası Adana’da yapıldı. Şampiyonaya, 44 ilden 92 spor kulübünü temsilen bölge şampiyonalarında down sendromlu, otizmli ve mental bayan-erkek kategorilerinden 152 sporcu ve aileler katıldı.

İki gün süren şampiyonada, Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü’nün özel sporcuları bir Türkiye ikinciliği, bir de Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, “Özel Sporcularımız sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü özel sporcularımız artık kabuğunu kırmış, spor yarışmalarına büyük bir azim ve gayretle katılmaktadırlar. Öncelikle Türkiye’nin her tarafından çok uzun ve yorucu yolculuklarla yarışmalara gelen idareci, antrenör ve sporcularımıza büyük bir müjde vermek istiyorum. İnşallah önümüzdeki yıllardan itibaren Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü ile yapılan sponsorluk anlaşması sonucunda artık Özel Sporcularımız seyahatlerini THY uçuşları ile rahat ve güvenli seyahatlerini yapacaklardır. Özel sporcularımıza hizmet etmek bizim için ibadet gibidir. Bunların sevgileri her şeyin üzerindedir. Bende bu sevgi devam ettiği sürece bu çocuklarla hiçbir zaman ayrılmayacağım, ne zamanki bu sevginin azaldığını hissettiğim an bir dakika dahi durmam bu duygular içerisinde buraya katılan tüm özel sporcularımıza, antrenörlerimize ve idarecilerimize yarışmalarda üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak : Malatyahaber - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız