SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular İyi Başladı

0
Güncellendi - 2016-04-17 00:54:30
Özel Sporcular İyi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Ligi’nin ilk haftasında B Grubu’nda mücadele eden Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Futbol Takımı, deplasmanda Erzincan Sümer’i 2-0 yendi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen Özel Sporcular Futbol Ligi, ilk hafta karşılaşmalarıyla başladı.

B Grubunda; Elazığ Hazar, Erzincan Sümer, Mersin Çankaya, Malatya Turgut Özal, Malatya Sessiz Adımlar ve Osmaniye ASP futbol takımları mücadele ediyor.

Ligin ilk haftasında Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Futbol Takımı, Demirkent Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Erzincan Sümer’i 2-0 yendi. Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Futbol Takımı’nın gollerini 30. dakikada penaltından takım kaptanı Murat Karataş ile 55. dakikada Hasan Karataş kaydetti.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Kulüp Başkanı Kazım Aydoğan, ligin ilk maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Aydoğan, ligin en tecrübeli ekiplerinden birisi olduklarını kaydederek, “Lige iyi başladık. Bu ligde hem tecrübeliyiz hem de iyi bir kadroya sahibiz. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Erzincan Sümer karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Aydoğan, teknik heyet ve futbolcuları elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız