SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular Jimnastik Antrenör Kursu

0
Güncellendi - 2017-03-03 00:44:51
Özel Sporcular Jimnastik Antrenör Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 13-26 Mart tarihleri arasında Özel Sporcular Jimnastik 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’nun yapılacağı bildirildi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Özel Sporcular 1.Kademe Jimnastik Kursu’nun Malatya’da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kursa katılacaklarda aranan koşullar şöyle açıklandı:

"a) En az Lise ve dengi okuldan mezun olmak,(bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz)onaylı millilik belgesini ibra etmek zorunludur.

b) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malül, engelli spor branşlarında ise yalnızca görme ve zihinsel engelli olmamak.

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis; 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak,

d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak,

e) 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü Anatör Spor Dalları Ceza Yönetmenliği İle özerk spor federasyonlarının disiplin veya ceza talimatlarına gore son üç yıl içinde olmak kaydıyla; bir defada 6 aydan daha fazla veya bu sure içerisinde toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak.

Kursa katılacak adaylardan istenen belgeler

a) 2 adet vesikalık fotoğraf - (orijinal fotoğraf)

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin tasdikli sureti-(Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimler-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri veya noterce tasdik edilecektir).(Üniversite mezunları için e-devletten alınan mezuniyet belgesi geçerlidir.)

c) Adli Sicil Kaydı Sorgulaması-(aslı veya e-devletten alınan) (Resmi Kurum için alınacaktır.)

d) Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı veya Hükümet Tabipliğinden Ek-5 Sağlık Raporu Formu)-Belgenin aslı veya Ek-5 Sağlık Raporu alınamadığı durumlarda diğer sağlık raporu belgelerinde “antrenörlük yapmasında sağlık açısından sakınca yoktur” ibaresi bulunması gerekmektedir.

e)Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı-sporegitim@sgm.gov.tr web sitesindeki örnek yazı (aslı)

f) Nüfus cüzdanı fotokopisi

g) Kursa katılacak adaylar; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Denizbank Mithatpaşa Şubesi IBAN TR60 0013 4000 0061 8884 9000 06 no’lu hesabına 300 TL yatıracaklardır. Dekonta “ MALATYA 1. Kademe yardımcı Antrenör Kursu “ olarak yazdırılacaktır. Ücreti kendisi yatırmayacak adaylar, açıklama kısmına AD/SOYAD -TC KİMLİK NUMARASI nı yazdırmalıdır.

j) Federasyonun hesabına yatırılan ücret dekontu ve başvuru formunu 09 MART 2017 PERŞEMBE GÜNÜ Saat:17:00’e kadar Federasyonumuzun 0 312 311 96 28 nolu faksı veya bilgi@tossfed.gov.tr mail yolu ile gönderecektir.

k) Kursa katılacak adaylar ayrıca Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı Halk Bankası Ankara/Yenişehir Şubesi TR14 0001 2009 2120 0006 0000 88 hesabına 80.00 TL. yatıracaklardır.

l) Kursa başvuran ve eğitime başlayan adayların ücretleri daha sonra hiçbir şekilde geri ödenmez.

-Kurs konusunda her türlü karar alma ve değişikliğe gitme yetkisi Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’na aittir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız