SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular Madalyaları Topladı

0
Güncellendi - 2017-11-18 02:34:28
Özel Sporcular Madalyaları Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Nefes Spor Kulübü, Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonasından 6’sı altın, 12 madalyayla döndü.

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası, Antalya’da gerçekleştirildi. Nefes Spor Kulübü ve alt kulüpleri şampiyonaya 6 sporcu, 3 antrenörle katıldı.

  Malatya temsilcisi, 3 gün süren şampiyonada 6 altın, 4 gümüş, 2’de bronz olmak üzere 12 madalya kazanarak, Malatya’ya döndü.

  Şampiyonada Nefes Spor Kulübü sporcuları Yağmur Aladağ 2 altın, Gamze Göğer 2 altın, Tolgahan Balcı 2 altın, Ahmet Çağlar 2 gümüş, Hüseyin Sümer 2 gümüş, Burak İlhan ise 2 bronz madalya kazandı.

  Nefes Spor kulübü başkanı Mürsel Kurt, Antalya’da gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonasında sporcuların iyi bir performans oraya koyduğu ifade ederek, şampiyonadan 6’sı altın, toplam 12 madalya ile Malatya’ya döndüklerini ifade etti.

  Kurt, kulüp olarak birçok branşta faaliyet gösterdiklerini kaydederek, “Özverili bir çalışma içerisindeyiz. Antrenör ve sporcu arkadaşlarımız yoğun hazırlık dönemlerinin ardından şampiyonalara katılıyor” dedi.

  Sporcuların büyük bölümünün otizmli çocuklardan oluştuğuna dikkat çeken Kurt, “Amacımız otizmli ve mental sporculara en iyi şekilde eğitim vermek. Bu noktada çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Atletizm Şampiyonası’na da iddialı gittik. 6 sporcuyla katıldığımız şampiyonadan 12 madalya ile dönerek, emeklerimizin karşılığını en iyi şekilde aldık. Antrenör ve sporcularımızı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız