SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Taylardan 1.3 Trilyon..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nün, özel olarak yetiştirdiği ve satışa sunduğu 15 Arap tayı, bugün İstanbul Veli Efendi Hipodrumu'nda düzenlenen açık artırmayla sahiplerini buldu.

Toplam 15 tayın 1 trilyon 325 milyar liraya satıldığı açık artırmada, en yüksek fiyat olan 185 milyarı veren Hasan Ser, "Karakaya" isimli tayın sahibi oldu.

Açık artırma usulüyle satışa sunulan taylarda, en yüksek fiyatı bulan "Karakaya" isimli taya sahip olmak için Hasan Ser ile Ramazan Kaya yarıştı. 60 milyardan başlayan açık artırma, Hasan Ser'in 185 milyar vermesiyle sona erdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Ser, "Güzel bir attı, orjini de güzeldi. Onun için bu kadar fiyat verdim. Ama at işi şanstır. İyi veya kötü çıkabilir" diye yanıtlarken, Ramazan Kaya ise "Atın orjini hoşumuza gitti. Bunun için arttırıma girdik. Fakat fiyatın çok yükselmesi nedeniyle alamadık" diye konuştu.

Açık artırmayı izleyenler arasında bulunan Türkiye Jokey Kulübü'nün en ünlü jokeylerinden olan Selim Kaya da vardı. Kaya, "Yapılan bu açık artırmada, gerçekte çok güzel dakikalar geçti. Hoş görüntüler oluştu. Abimle birlikte 'Karakaya' isimli atı almak istedik. Fakat fiyat çok yükselince bırakmak zorunda kaldık. Karakaya'yı soyadımızla aynı olduğu için almak istedik, başaramadık sahiplerine hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAF: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız