SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel'in Babası İçin Tören

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:26:49
Özel'in Babası İçin Tören
A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in GATA’da tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden babası emekli Albay Seyfettin Özel, Kocatepe Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

23 Nisan günü tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybeden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in babası emekli Albay Seyfettin Özel için Kocatepe Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesi Özel ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Kocatepe Camisi’nde gerçekleştirilen cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan ve Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve çok sayıda bürokrat ve asker katıldı.

Cenaze törenine katılmak üzere Kocatepe Camisi’ne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel taziyeleri ilettikten sonra Özel’e birlikte öğle namazını kılmak için birlikte camiye giriş yaptılar. Öğle namazının ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez cenaze namazını kıldırdı.

Kılınan cenaze namazının ardından Seyfettin Özel, Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“KOMUTAN BABASINI SİVİL UĞURLADI”

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kendisi gibi asker olan babasını üniformasını çıkartarak sivil kıyafetleriyle uğurladı. Özel ayrıca cenaze törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na makam arabası yerine kendi özel aracı ile gitmeyi tercih etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız