SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özelleşmeye Karşıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Odaları Birliği Bölge Başkanı Bekir Şinasi Özdemir, devlet tarafından tarıma destek verildiğini, ancak bunun yetersiz olduğunu belirtip, "Güneydoğu illerine sağlanan hayvancılık desteği doğu illerine de sağlanmalıdır" dedi.

Toplantıda ilk konuşan Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya, Adıyaman, Tokat, Sivas, Tunceli ve Elazığ illerinin bağlı bulunduğu Ziraat Odaları Birliği genel merkez yönetim kurulu üyesi, Bölge Başkanı ve Ziraat Odası Elazığ Meclis Başkanı Bekir Şinasi Özdemir'in Malatya'daki ziraat odaları il koordinasyon kurulu toplantısı için geldiğini söyledi. Polatbaş, Malatya Şeker Fabrikası'nın da özelleştirme kapsamından çıkarılmasını istediklerini dile getirdi.

Ziraat Odaları Birliği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Elazığ Meclis Başkanı Bekir Şinasi Özdemir, özelleştirme kapsamında olan bölgelerindeki Elazığ ve Malatya Şeker fabrikalarının 21 Ocak 2010 tarihinde özelleştirileceğini hatırlatıp, "Şeker fabrikalarına ham madde veren grubun temsilcileriyiz. Canımızı cenk ederek ekmek yiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ordu ve Giresun'da fındık, Rize'de çay, Adana'da pamuk nasıl önemliyse, Malatya'da kayısı ve pancarın önemli olduğuna dikkat çeken Özdemir, şeker fabrikalarının özelleşmesine karşı olduklarını vurguladı.

Devletin tarıma destek verdiğini ancak yeterli olmadığını söyleyen Bekir Şinasi Özdemir, "Güneydoğu Anadolu'ya hayvancılık teşviki sağlandı. Bu teşvikin Doğu Anadolu illerini de kapsamını istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız