SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özelleştirme Yok Etti.."

A- A+ PAYLAŞ

Şeker Fabrikası'nın özelleştirme kapsamından çıkarılması için Şeker İş Sendikası Malatya Şubesi, partilere ziyaretini sürdürüyor.

Şeker İş Sendikası Malatya Şubesi Başkanı Nuri Murat ve sendika yöneticileri, önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, Malatya'da daha önceden Sümerbank ve Tekel'in de özelleştirildiği ve yok edildiğini ifade edip, Şeker Farikası'nın da aynı özelleştirme ile yok edileceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyarette konuşan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ise, “Sosyal içerikli fabrikaların ikisini Malatya maalesef özelleştirme uğruna kaybetti. Şeker Fabrikası'nın da aynı akıbete uğrayacağını tahmin ediyoruz" dedi.

Şeker İş Sendikası Malatya Şubesi Başkanı Nuri Murat, "14 Eylül 2011 itibarıyla özelleştirme kapsamına alınan C grubu Şeker Fabrikaları, 11 Kasım'a kadar dosya almaları gerekiyor" diyerek daha sonra özetle şunları söyledi:

"1956 yılında kurulan fabrika yıllardır Malatya halkına hizmet etmiştir. Malatya ekonomisine katkısı bulunan fabrika daha önce de özelleştirme kapsamına alınmış, sendika genel merkezimizin başvurusu ile iptal edilmişti. Özelleştirmenin iptal edilmesi için yine hukuka başvuru yaptık."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız