SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özellikle de Arguvan Türküleri..'

A- A+ PAYLAŞ

“Malatya Günleri” etkinliğinin sürpriz konuğu olan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, kendisinin “fahri Malatyalı” olduğunu söylerken, ziyaret ettiği Arguvan standında, çok sevdiğini söylediği Arguvan Türküleri CD’sini aldı.

İstanbul Yeşilköy CNR Expo Fuar Alanı’nda gerçekleştirilmekte olan “Malatya Günleri” etkinliğini ziyaret eden ve standları gezen bakan Çubukçu, yaptığı değerlendirmede “Malatyalılar her zaman örnek bir birlik ve beraberlik sergilemişlerdir. Hemşehriciliğe çok önem veriyorlar. Ben de fahri Malatyalıyım zaten. Bu yüzden çok yoğun işlerimin arasında da olsa, gelip görmek istedim. Malatya’nın bütün değerleriyle burada yansıtılması beni de çok heyecanlandırdı, çok mutlu oldum.”dedi.

“ÖZELLİKLE DE ARGUVAN TÜRKÜLERİ..”
Standları gezerken Arguvan standını soran ve buraya uğrayan Çubukçu, özellikle Arguvan türkülerinin bulunduğu CD’lerinden istedi ve aldı. Arguvan Türkülerinine ilgisi sorulan Çubukçu, “Ben Malatya’nın bütün türkülerini seviyorum. Ama Arguvan türkülerini özellikle daha çok seviyorum.”diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız