SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özellikle Malatya’da Oluyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:39
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Makine İkmal Şube Müdürlüğü’ne bağlı Atölye Çalışanları emekli olan arkadaşlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek emekli olanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

İl Özel İdaresi Atölye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen akşam yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Çolak, Mehmet İşidoğru Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Mustafa Sülü, daire müdürleri, sendika yöneticileri ve il özel idare çalışanları katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter İrfan Kaya, yaptığı kısa konuşmalarında, emekli personellere yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, ”Yaklaşık 135 arkadaşımız emekli oldu çalışan arkadaşlarımızın genelde 35 yıl hizmetleri oldu. Emekli olan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim “ifadelerini kullanarak, özetle şunları söyledi:

“Özellikle benim genel sekreterlik dönemimde her nereye gittimse göğsümü gere gere yaptığımız hizmetleri anlattık. Hizmetleriniz anlatmakla bitmez. Hakkınızı helal edin. Benim hakım size helal olsun.”

Yol İş Sendikası Başkanı Mustafa Sülü ise, “Son 3 yıldır bu kurumda özellikle Malatya’da 300 emekli verdik. 6111 Sayılı Torba Kanunun 166 Maddesi’nde de bir kıyıma uğradık. Birde belediye yasasında ciddi bir kıyıma uğradık. Özellikle bu Malatya’da oluyor siyasetçilerimiz bizi çok tercih etmiyorlar galiba. Belediye adayının söylemiş olduğu 2 cümle 135 arkadaşımızın emeklisiyle sonuçlandı. Özellikle emekli olan arkadaşlarımız atölyeci, iş makineleri operatörü, sondajcı makineci vs iş kollarında yetişmiş elemanlarımındı” dedi.

Bu konuşmalardan sonra emekli olan İl Özel İdaresi’nde emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız