SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özellikle Merak Ediyordum"

0
Güncellendi - 2018-04-04 04:34:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hulusi Şentürk, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti.

Şentürk, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası hakkında bilgiler aldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hulusi Şentürk’ü Battalgazi’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Gürkan, "Değerli başkanımız, Malatya 'da Belediye başkanları,  meclis üyeleri ve yerel yönetimlerimizle alakalı istişare toplantıları yapmak için buraya geldiler. Bu ziyarette yeni Hizmet Binamızı gezerek, çalışmaları bizzat yerinde görüp incelemek maksadıyla bizlere onur verdiler" dedi.

Şentürk ise, “Selahattin Başkanımız gerçekten çok başarılı bir başkanımız. Özellikle yeni tamamlanan Battalgazi Belediyesi binasını merak ediyordum.  Ben geldiğimde inşaat halindeydi. Son halini çok beğendim, çokta güzel olmuş.  Başkanımın başarılarının devamını diliyorum. AK Parti yönetimi olarak bizlerde böyle başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Yerel yönetimler, bizim halka dokunduğumuz ve ulaştığımız en uç birimlerimizdir. Bu birimlerdeki başarılarımız AK Parti'nin ayrıca başarısıdır. Bundan dolayı sayın başkana teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şentürk, daha sonra beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, bazı meclis üyeleri ve partili yöneticilerle birlikte Battalgazi Otağı’na giderek kılıç kuşanıp kıyafetlerle poz verdi. Şentürk, son olarak, Eskimalatya Yaşam Müzesi’ni, Kervansaray Zanaatlar Müzesi’ni, Orduzu Galip Demirel Çınar Parkı ve Battalgazi Belediyesi Hamam Müzesi’ni gezerek, incelemelerde bulundu.

Bülten- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız