SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özensiz İşlere Devam!..

A- A+ PAYLAŞ

Tecde'de yapılan yol çalışmaları sırasında doğal gaz borusu hasar gördü.

İş makinesinin doğalgaz borusuna hasar vermesiyle gazın açığa çıkması sonucu panik yaşandı. Olay Tecde Mahallesi'nde meydana geldi. Belediye tarafından yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları sırasında iş makinesi operatörü yoldan geçen doğal gaz borusunu farketmedi. 

Boru hattının geçtiği yerde çalışmanın yapıldığı sırada iş makinesiyle, doğal gaz boru hattının 30 santimetrelik kısmı yırtıldı. Borunun yırtılmasıyla gaz açığa çıktı. Yol çalışmasında bulunan görevliler ve mahallelilerin paniğe kapılmasına neden olan gaz kaçağı olay yerine gelen doğal gaz ekiplerince kesildi. İtfaiyeninde olay yerinde sevk edilğidi gaz sızıntısı, şans eseri faciaya yol açmadan atlatıldı.

'Hep yeni baştan' başlıklı bir gün önce yaptığımız haberde, Malatya'da yapılan bir çok işin ciddiyetsiz ve kurumların birbirinden habersiz yaptığını gündeme getirmiştik. Tecde Mahallesi'ndeki çalışmalardan da bahsettiğimiz haberden sonra yaşananlar adeta söz konusu habere bir örnek oldu. Tecde Mahallesi'ndeki yol çalışmalarında bir rampanın düzleştirilmesi çalışmaları sırasında doğal gaz boruları otomobillerin bile üst seviyesinde kaldığını belirtmiştik. Gaz borularını açığa çıkaracak şekilde yapılan çalışmalara rağmen, doğal gaz görevlilerinin çalışmalar sırasında hazır bulunmamaları ve tedbir amaçlı olarak çalışma öncesinde gazı kesmemeleri eleştirilere yolaçıyor. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız