SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özgül Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:19:07
Özgül Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut Başkan Ali Özgül tekrar seçilerek güven tazeledi. 

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası’nın genel kurulu Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte çok sayıda esnaf odası başkanı ve odanın üyeleri katıldılar. Kongrede mevcut başkan Ali Özgül tek liste ile yeniden aday oldu.

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, “Bu bir gönül işidir, kimse menfaat sağlamadan bu taşın altına elini koymaktadır. Yönetimde bu dönem bazı değişiklik yaptık. Hep birlikte odamıza sahip çıkacağız” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Sadece yönetim ve denetim kurulları değil, bütün oda üyelerimiz kendi odalarına sahip çıkmalı. Bütün esnaflarımız kendi odalarına sahip çıkarsa o oda güçlü olur, o oda ayakta kalır” diye konuştu.

Esnafların mutlaka yaşadıkları sorunları zamanında ve hızlı bir şekilde odalarına bildirmelerini isteyen Keskin, “Sayın Başbakanımız ve bakanlarımıza sorunları götürdüğümüz zaman dinliyorlar, ancak ardından ise çözüm önerisini de soruyorlar. Esnafımız sorunlarını getirdikleri zaman çözümü önerilerini de sormalıdır. Çünkü sahada olan ve sıkıntıyı çekenler sizlersiniz, sorunu getirirken, çözüm önerisini de beraber getiriniz. Sorunlar bize geldiği zaman biz gücümüz ölçüsünde esnafımız ve Malatya’nın emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

Genel kurul sonunda tek liste ile aday olan mevcut başkan Ali Özgül yeniden Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası’nın başkanı seçilirken, odanın yönetimine ise şu isimler girdi:

“Abdullah Akbudak, Ahmet Kısacık, Serdar Baykal, Yusuf Ertan, Mahmut Atmaca ve Ziya Boğa. Denetim Kurulu’nu da Sefer Hakverdi, Mehmet Aslan ve Basri Zağlı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız