SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özgürlükler Öne Çıkarılacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, referandum çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Ölmeztoprak ve beraberindekiler, Hekimhan ilçesinde AKP ilçe teşkilatı ve esnafı ziyaret ederek 12 Eylül'de oylanacak olan Anayasa değişiklik paketi ile ilgili olarak bilgi verdi.

Anayasa değişiklik paketindeki her maddenin halkın yaşamını direkt ilgilendirdiğini ifade eden Ölmeztoprak, "Anayasa değişiklik paketi ile bireysel hak ve özgürlükler öne çıkarılacak. Devletin dezavantajlı kesimler olan kadınların, çocukların, özürlülerin, yaşlıların, gazilerin, şehitlerin dul ve yetimleri için her alanda pozitif ayrımcılık yapacak. Anayasa değişiklik paketindeki 26 maddenin tamamı milletimizin yararına yapıldı" dedi.

Milletvekili Ölmeztoprak'ın ilçe ziyaretinde AK Parti ilçe başkanı İhsan Sarıtaş ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

ÖZ, AKÇADAĞ'A GİTTİ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde bazı belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyeleri ile bazı partililerle birlikte Akçadağ ilçesi, Levent, Kozalak ve Gölpınarı köylerine giden milletvekili Öz, ilgi gördü.

Ziyaretlerde köylerin sorunlarını tek tek not alan ve ilgili daire müdürlerini cep telefonu ile arayıp, köylüler ile müdürler arasında köprü görevi yapan milletvekili Öz, AK Parti iktidarı olarak yaptıkları hizmetleri de anlattı.
Ziyaretlerde, 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa oylamasıyla ilgili bilgilendirmede de bulunan milletvekili Öz, yeni anayasa ile darbelerin ortadan kalkacağını, ailenin korunması ve çocuk haklarında iyileştirme getirileceğini, kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkının getirileceğini, siyasi partilerin artık kolay kolay kapatılmayacağını, şehit ve gazi yakınlarına ayrıcalık getirileceğini hatırlatan Öz, yeni anayasa ile demokraside önemli adımlar atılacağını vurguladı.

ÖLMEZTOPRAK DOĞANŞEHİR'DE

AKP Malatya Milletvekilli Fuat Ölmeztoprak, referandum çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.
Milletvekili Ölmeztoprak'ın ilçe ziyaretine, AKP ilçe başkanı Zekeriya Demirtaş, Söğüt belediye başkanı Mesut Sülü, Polat belediye başkanı Hasan Orman, Sürgü belediye başkanı Faruk Taşdemir, Kurucaova belediye başkanı Mehmet Karakaş, il genel meclis üyeleri Abdurrahman Doğan, Mustafa Demirtaş ve bazı partililer katıldı.

Milletvekili Ölmeztoprak ve beraberindekiler, önce ilçe kaymakamlığı ve AKP ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Barbaros Boran'a yeni görev yerinde başarılar dileyen ve Doğanşehir ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Ölmeztoprak, Doğanşehir ilçesinin karayolu alanında yaşanan sıkıntıyı azaltan ve ilçenin Doğanşehir Söğüt Elmalı Gövdeli güzergahından Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Nurhak`a açılan alternatif bağlantı yol güzergahında Elmalı ile Söğüt arasındaki bölümün yol açılması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmalarının bittiğini belirtti.

Doğanşehir ilçesinin küçük sanayi sitesi inşaatının ikinci etap blok çalışmalarının devam ettiğini ve 2012 yılının ekim ayında faaliyete geçeceğini belirten Ölmeztoprak, Doğanşehir'de 1984 yılında kurulan küçük sanayi sitesi projesinin yıllarca tozlu raflarda kaldığını, AKP hükümeti sayesinde tozlu raflardan çıkarılarak hayata geçirildiğini, 2009 yılının eylül ayında temelinin atıldığını bildirdi.

Ziyaret ettiği yerlerde 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa referandumuyla ilgili de konuşan milletvekili Ölmeztoprak, "Türkiye' de yaşayan yavrularımızın geleceği, daha sağlıklı olacak, teminat altına alınacaktır. Onun içindir ki, bu ülkede yaşayan herkese biz Yunus' un ifadesi ile yaklaşıyoruz, Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü. Rengi, dini, dili, mezhebi ne olursa olsun, herkesi seviyoruz, herkesin yücelmesini istiyoruz.12 Eylül günü evet dediğimizde demokrasi bayramı yaşayacağız ve Ramazan
ayını yaşıyoruz, 12 Eylül' de aynı zamanda Ramazan bayramını yaşayacağız, iki bayramı birden 12 Eylül tarihinde Türkiye yaşayacak ve bunu da siz yaşatacaksınız " ifadelerini kullandı.

ÇOLAK: " DEMOKRASİ TAÇLANDIRILIR"

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'nın Yeşilyurt ilçe Başkanı Fikret Çolak, "Referandumda Evet oyu ile demokrasimizi taçlandırın" dedi.

12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa oylamasında Evet oyu isteyen Yeşilyurt ilçe Başkanı Fikret Çolak, "12 Eylül 1980 darbesinin en büyük mağdurları Yeyşilyurtlular olmuştur. Darbe zeminini oluşturmak isteyenler ilçemizin gençlerini kullanmışlar, kardeşi kardeşe düşman etmişler. İlçemizin bağrından yetişen güzel insanlarımızın canına kast edilmiştir. Gençlerimiz okullarda eğitim görmesi gerekirken, okullarda ellerine silah vermişlerdir" ifadelerini kullandı.

Partizanca değil de sağduyulu olarak da düşündüklerinde anayasa değişikliğine Evet demek için birçok sebep olduğuna dikkat çeken Fikret Çolak, "Referandumda Evet oyu ile demokrasimizi taçlandırın" dedi.

TECDE

AKp, Malatya'da 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa oylamasıyla ilgili olarak merkez Tecde Mahallesi'nde bir toplantı yaptı.

Tecde Kültür ve İş Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır İl Genel Meclis üyesi Naci Şavata ve vatandaşlar katıldı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır burada yaptığı konuşmada, "AK Parti'nin ülkemizde yapmış olduğu değişimleri, eğitimde sağlıkta duble yollarda toplu konutlarda nasıl başarıyı yakaladıysa bizde Başbakan'ımıza layık olarak onun temposuna ayak uydurmaya çalışarak, ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah Malatya'yı önümüzdeki yıl itibari ile bizim hizmetlerimiz ortaya çıkacak. Bize güvenen sizlere mahcup olmamak adına elimizden geldiği kadar tatil demeden gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Malatya Milletvekili İhsan Koca ise "Anayasa değişikliği çalışmasında ülkemiz hakikaten bir dönüm noktasından geçecek. Bu ne bir parti meselesi ne bir hükümet meselesi, bu millet meselesi milletin iradesinin söz sahibi olma meselesi. Artık bizim yerimize sizin yerinize kimse karar vermesin için çalışıyoruz. Yapılacak değişiklikler belki yeterli değil belki daha fazlası yapılmalı ama bu önümüzdeki değişiklik daha güzel, anayasaların hazırlanmasına fırsat hazırlayacak" diye konuştu.
Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, "Türkiye'deki hizmetlere AK Parti ile çok güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Türkiye'de devam ediyoruz Malatya'da devam ediyoruz. Bir hizmet yarışı var ekonomik istikrar var siyasi istikrar var. Bugün Türkiye dünyanın en büyük 16. ekonomisi Avrupa'nın en büyük 6. ekonomisi bütün Dünya, Ortadoğu, Asya, Avrupa, Amerika dahil olmak üzere herkes artık gözlerini bu ülkeye Türkiye'ye dikmiş vaziyette bu lidere Recep Tayyip Erdoğan'a dikmiş vaziyette. Artık Recep Tayyip Erdoğan'a bakmadan dünyanın yol haritası çizilmiyor. Böyle bir liderimiz ve böyle bir Türkiye'miz varken bizim neyimiz eksik. Türkiye Cumhuriyeti demokratik laik sosyal bir hukuk devleti diyoruz. Ama maalesef demokrasiyi bugüne kadar bize yaşatmadılar yaşattırmadılar" ifadelerini kullandı.

MELEKBABA

AKp arti Malatya Teşkilatı, 12 Eylül 'de yapılacak olan yeni Anayasa oylamasıyla ilgili Melekbaba Mahallesi'nde toplantı yaptı.

Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve mahalle sakinleri bir araya geldi.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin konuşmasında, Anayasa değişikliğinin Türkiye'nin önündeki engelleri kaldıracağını ifade ederek, 12 Eylül de yapılacak olan referandumla ilgili olarak bilgi verdi. Şahin, "Bu paket, Türkiye için gerekli olan ve milletin talep ettiği değişimlerin önemli bir kısmını içeren bir Türkiye projesidir, memleket projesidir" dedi.

Hak ve özgürlüklerin geliştirilmesinin ve hukukun üstünlüğünü sağlamanın herkesin görevi olduğunu hatırlatan Şahin, kimsenin bir başkasının hak ve özgürlüğünü sınırlama, hakkına sahip olmadığını belirtti.

Mustafa Şahin, "İnsanlara hak ve özgürlüklerini vermek, hiçbir zaman bir lütuf değildir. Demokrasi ne kadar güçlenirse, birliğimiz, bütünlüğümüz, kardeşliğimiz de o kadar güçlenecektir. Demokrasi olmadan, hak ve özgürlükler olmadan ne ekonomi gelişir, ne birlik ve bütünlük korunur, ne huzur ve güvenlik sağlanır" diye konuştu.

Malatya Milletvekilleri de 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandum hakkında bilgi vererek Melekbaba Mahallesi'nin evet oyu kullanmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız