SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özgüven Eksiği Var'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör Mehmet Kaplan, tek eksiklerinin galip gelememek olduğunu söyledi.

Mehmet Kaplan, yaptığı açıklamada, takımın üzerinde uzun zamandır galibiyet alamamanın verdiği bir sıkıntı olduğunu kaydederek, "Ben Malatyaspor'u uzun süredir izliyorum. Ortalama 26 maçtır takım galip gelemiyor. Takımın tek eksiği bu ve bundan dolayı bir sıkıntı var. Bu futbolcular üzerinde bir özgüven eksikliği oluşmasına neden oluyor. Ben inanıyorum ki, alınacak bir galibiyet sonrası bunun devamı gelecektir. Takımda iyi bir ortam oluşturduk. Futbolcularımızla her zaman birlikteyiz ve her şeyi
paylaşıyoruz. Dediğim gibi tek eksik olan şey galibiyet ve bunu elde ettiğimiz takdirde devamını da getireceğiz" dedi.

1-0 yenildikleri Tekirova Belediyespor karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Takım olarak eksiklerimiz olmasına rağmen sahada iyi mücadele ettik. 3-4 net pozisyonda yakaladık ama bunu sonuca çeviremedik. Neticede bireysel hatadan, talihsiz bir gol yedik. İyi oynuyoruz ama bunu bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. Bunun yanında maçlara tam kadro çıkamadık. Tamam, 25 futbolcu var ve takım için mücadele ediyor ama iskelet kadro olmayınca istediğimiz sonuçları da alamıyoruz. Bizim artık kartlarla işimiz olmadan tam kadro sahada yer almamız gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız