SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özgüven Eksikliği Var"

A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2.lig Beyaz grupta Yeni Malatyaspor, kendi sahasında İskenderun Demirçelikspor'a 2-3 mağlup olmanın üzüntünü yaşıyor.

Hafta içerisinde göreve getirilen ve takımın başında ilk maçına çıkan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Ali Güneş (fotoğrafta ayaktaki), "Defansta hatalar yaptık. Üç golü toplasan bir gol etmez. Çok basit goller yedik. Ancak kendi sahamızda 2-0 mağlup durumda olmamıza rağmen 2-2 berabere yapılması da önemlidir. Bence maçın hakkı beraberlikti. Biraz daha dikkatli olsak, maç 3-3 biterdi. Bugün organize görüntüden uzak oynadık. Öz güven eksikliği olan çok oyuncumuz var" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor'un bir golünü atan Mehmet Şen ise, "Şanssız bir ilk yarı geçirdik. İki kez kalemize geldiler, ikisi de gol oldu. İkinci yarı daha iyi mücadele verdik. " derken, Hüseyin de, "Kötü goller yedik. zaman zaman iyi futbol oynadık, ancak galip gelemedik. Herkesten özür diliyoruz" şeklinde konuştu. 

İskenderun Demirçelikspor teknik direktörü Rahim Zafer "Geçen haftadan beri maça iyi hazırlandık. Lige iyi bir başlangıç yapmayan Malatya ile zorlu maça çıkacağımızı biliyorduk. Beklediğimiz posiyonlarda gollerimizi bulduk. Beraberlik ve galibiyeti yakalamaya çalışan bir Malatya vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Haklı bir galibiyet aldık"dedi.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız