SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özgüvenimiz Tekrar Yerine Geldi"

0
Güncellendi - 2018-09-26 15:40:29
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Arturo Rafael Mina Meza, Medipol Başakşehir ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, maça iyi hazırlanıp, puan tablosundaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Mina, Çaykur Rizespor galibiyetine ilişkin, "Galibiyeti bulmamız gereken bir maçtı. Ayrıca evimizde oynadık. Özgüvenimiz tekrar yerine geldi" değerlendirmesinde bulundu.

Savunmada Sadık Çiftpınar ile iyi bir ikili olduklarını ifade eden Ekvatorlu futbolcu, şunları söyledi:

"Sadık ile bir seneden fazladır birlikte oynuyoruz. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Bu tanımayla beraber birbirimizi daha iyi tamamladığımızı düşünüyorum. Umarım bu sezon da ligin en az gol yiyen takımı olarak ligi kapatırız."

Mina, ligde geride kalan 6 haftalık süreçle ilgili, "Liderle aramızda sadece 3 puan var. Benim hep yukarıya oynamak isteyen bir kişiliğim var. Takım olarak da bunu becereceğimizi düşünüyorum. Liderlik konusunda bir şey söyleyemem ama ligin sonuna kadar her zaman yukarılarda kalacağımızı söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

Mina, bir gazetecinin, 'Süper Lig'de şuana kadar tutmakta en zorlandığın forvet oyuncusu kimdi?' sorusuna, "Diyebilirim ki benim için hem zekası hem de gücüyle tutması en zor oyuncu Gomis'ti" cevabını verdi.

Medipol Başakşehir ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Mina, "Hocamızda bizimle yaptığı toplantıda söyledi, zor bir maç bizi bekliyor. Çok zor olacak ama çok iyi çalışacağız. Yine tablodaki yerimizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    bencede mevkisinin en iyilerinden.formanın hakkını veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    44 nolu foma,ananın ak sütü gibi helal olsun. Allahına gurban MİNA. O gösterişli bir oyun oynamasa da kendi mevkiinin ligdeki en iyilerinden biri...
    0
    0
    Yanıtla