SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özhan'a Özel Karşılama

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:50
Özhan'a Özel Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den Malatya Milletvekili aday adayı olan ve aynı zamanda Başbakan başdanışmanlığı görevini yürüten Taha Özhan seçim çalışmaları için Malatya’ya geldi. 

ÖZHAN, “BİR MALATYALI OLARAK KENDİ MEMLEKETİMLE GURUR DUYUYORUM”

Başbakan Başdanışmanı olarak görev yapan Taha Özhan AKP'de milletvekili aday adayı olarak müracaatını Malatya’da yapmıştı. Bugün seçim çalışmaları için Ankara’dan Elazığ seferi ile ilimize geldi. Çeşitli görüşmeler için Ankara’da bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile aynı uçakta bulunan Taha Özhan, İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Kale AKP ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Malatya Milletvekili aday adayı Taha Özkan’ı Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve çok sayıda partili karşıladı. Ziyaret esnasında konuşan Özhan, “Bir Malatyalı olarak kendi memleketimle gurur duyuyorum. Malatya her seçimde oy oranını arttırarak bizlere destek olmuştur. Ben inanıyorum ki önümüzdeki seçimlerde de Malatya halkı bizden desteğini esirgemeyecek ve oy oranını artıracaktır. Ben bir Malatyalı olarak birçok görevde bulundum. İnşallah bundan sonra Allahın izniyle Milletimize hizmet için Milletvekili aday adayı olduk. Bunca zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kale ziyaretinden sonra Malatya girişi Hacıhaliloğlu çiftliği mahalle girişinde kalabalık bir topluluk tarafından havai fişek gösterisi ve onlarca araç konvoyu ile karşılandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız