SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özhaseki'nin Akın İçin Temennisi

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya'da düzenlediği Siyaset Akademisi'ne ders için gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın için "İnşallah uzun yıllar Malatya'ya hizmet eder" temennisinde bulundu.

Özhaseki'nin Akın'ı ziyaretine ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

11 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Belediye Başkanı arkadaşlarımız içerisinde herkesin sevdiği, saydığı, takdir ettiği bir Belediye Başkanı olduğunu belirten Özhaseki; “Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çalışmalarıyla, gayretleriyle ve Malatya’ya kazandırdıklarıyla örnek bir Belediye Başkanı. Cenab-ı Allah bundan sonraki hizmetlerinde hep başarılı etsin. İnşallah uzun yıllar Malatya’ya hizmet eder ve bu hizmetleriyle de Malatya halkının duasını alır” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi Malatya’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Akın, “Başkanımızın Kayseri’de yapmış olduğu yenilikleri Malatya’da da meydana getirmek için çaba gösteriyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’nin AK Parti Siyaset Akademisine katılanlara hizmetleri sırasında yaptıklarını bizlerle paylaşacak. Sayın Başkanımızın deneyimlerinden istifade edeceğiz” dedi. .

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ziyaret sırasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye Kayısı Kristali ile kayısı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız