SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özkahya'ya UEFA'dan Görev!

0
Güncellendi - 2019-11-04 20:49:19
Özkahya'ya UEFA'dan Görev!
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da oynanan Kasımpaşa- BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının, Malatya aleyhine kararlarıyla büyük tepki toplayan FIFA kokartlı İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya, 6 Kasım Çarşamba günü UEFA Avrupa Ligi maçında görevlendirildi.

Halis Özkahya, Portekiz'in Vitória SC ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında 6 Kasım 2019 Çarşamba günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi F Grubu müsabakasını yönetecek.

Portekiz'in Guimaraes şehrindeki D. Afonso Henriques Stadyumu'nda TSİ 18.50'de başlayacak müsabakada, Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cem Satman yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

B.Yeni Malatyaspor'un, 2-1 galip durumdayken 90+3. dakikada yediği golle 2-2 sonuçlanan maçta 2 puan kaybetmesine yolaçan ve böylece liderlik fırsatını engelleyen Halis Özkahya, Kasımpaşa'nın açık ofsayt olan ilk golünün geçerli sayılması, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcu Robin Yalçın'a gösterdiği haksız kırmızı kartlarla maçın sonucuna direkt etki ettiği için Malatyalı futbolseverlerin büyük tepkisini toplamıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- tff.org.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Böyle yanlı ve taraflı bir hakeme nasıl oluyor da UEFA.dan görev veriliyor. Bİri bana anlatsın...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım44 (4 yıl önce)
    hadi bu maçtada sana itiraz eden hocayı at bakalım atabilecekmisin adi adam inş. elin ayağın birbirine dolana dünyaya rezil olasın.
    0
    0
    Yanıtla