SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özkan Veda Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:51
Özkan Veda Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan istifa ederek, memleketi Kayseri’de Yeminli Mali Müşavir olarak özel sektöre geçen Ersin Özkan, esnaf kuruluşlarına veda ziyaretinde bulundu.

Malatya’da 5 buçuk yıl süreyle Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Ersin Özkan, beraberinde Malatya’ya Gurup Müdürü olarak atanan Cemil Müsevitoğlu ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Özkan, “Malatya’da yaklaşık 5 buçuk yıl süreyle vergi Dairesi Başkanlığı’nı ifa ettik. Bu süre içerisinde hem sizlerle ve hem de tüm mükelleflerimizle her türlü sivil toplum kuruluşlarımızla mükelleflerin hakları, önerileri konusunda yol gösterici, diyalog içerisinde olmaya gayret gösterdik. Güzel bir 5 buçuk yıl geçirdiğimize inanıyorum. Yanlışımız varsa aflarınızı dilerim. Ala ilgili ve bilgili olmaya gayret ettik. Malatya’yı çok sevdik, Malatyalıları, sizleri çok sevdik. Bir memlekette burası, gönlümüzün bir parçası da burada. Bizler için Malatya’daki görevimiz doldu. Bundan sonra Kayseri’de özel sektörde çalışacağım. Sizlerinde bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz. Sağ olun teşekkür ediyorum. Allah ısmarladık” şeklinde konuştu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise şöyle konuştu:

“Vergi Dairesi Başkanımızın hem esnafımıza ve hem de Malatya’ya göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı esnafımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten esnafımız ile Maliye arasında bir köprü oldunuz. Güler yüzünüzle, hoş karşılamanızla esnafımızı karşıladınız. Malatya sizi bağrına bastı, bu bir gerçek, esnaf bağrına bastı. Biz sizin Malatya’dan ayrılmanızdan dolayı üzüntülüyüz. Esnaf camiası Maliye ile iç içedir. Bizde vergisiz kazanç helal bir kazanç değildir, bu anlayıştayız. Ama kazandığımız kadar vergi verilmesi anlayışı içerisindeyiz. Sizinle birlikte 5 buçuk yıl içerisinde çok güzel bir diyalog içerisinde olduk. Kapınız her zaman esnafa açıktı. Bundan sonrada gelecek olan arkadaşlarında sizinle yaptığımız diyalogu bundan sonrada sürdüreceğiz. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın.”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de şunları söyledi:

“Esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman kapınız bizim için açık oldu. Biz sizden memnunduk. Bundan sonraki hayatınızdan başarılar diliyoruz. Sizden razıydık. Yolunuz açık olsun.”

Vergi Dairesi Başkanlığı’na vekaleten bakan Gurup Müdürü Cemil Müsevitoğlu ise Malatya’ya yeni atandığını belirterek, “Sayın başkanımızla çalışmayı çok isterdim. Kendilerini kıymetli bir şahsiyet olarak tanımanın mutluluğu yanında hizmette beraber olmamanın da üzüntüsünü çekiyorum. Sayın başkanıma bu veda ziyaretleri çerçevesinde birkaç gündür eşlik ediyorum, gerek çalışan personel, gerekse sivil toplum kuruluşlarından ve gerekse de mükelleflerden aldığım geri duyumlarda başkanımın ne kadar sevildiğini, ne kadar güzel hizmet yaptığına şahit oldum. Başkanım gerçekten güzel izlenimler bırakmış. Toplumun tüm kesimleri başkanımı benimsemiş. İnşallah bende başkanımın bıraktığı yerden, hizmetleri sürdüreceğiz. Vatandaşa hizmet için geldik, kapımız herkese açık. Mesai mefhumu olmadan karşılıklı diyalogla vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Esnafımız bizim velinimetimiz. Esnaf bizim baş tacımız. Esnafımızın ve halkımızın hizmetindeyiz. Malatya çok isteyerek geldiğim bir bölge” ifadelerini kullandı.

MGC'DE..

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’nı 5 buçuk yıl süreyle sürdüren ve görevinden istifa ederek Kayseri’de Yeminli Mali Müşavir olarak görev yapacak olan Ersin Özkan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek veda etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Özkan’ın Malatya’da 5 buçuk yıl süreyle görev yaptığını hatırlatarak, “Bu süre içerisinde diyalogla hareket etmiştir. Güzel hizmetleri olmuştur ve medya ile de güzel temaslar kurmuştur. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Özkan ise, “Malatya’da 5 buçuk yıl süreyle Vergi Dairesi Başkanı olarak görev ifa ettik. Bu süre içerisinde verginin tahakkukunda, tahsilinde, tüm mükelleflerimize, mükellef temsilcilerimizle yakın ilişkiler içerisinde bulunduk. Süreci kolaylaştırmaya yönelik her türlü tedbiri aldık. Sürekli diyalog ve işbirliği içinde olmaya çalıştık. Bu anlamda Malatya’da güzel günlerimiz geçti, gönlümüzün bir tarafı Malatya’da. Görevimizi noktaladık ve Malatya’dan ayrılıyoruz” diyerek veda etti.

Özkan’a Malatya Gazeteciler Cemiyeti adına yönetim kurulu üyesi Bayram Osmanlıoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

MASİAD'DA..

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (MASİAD) veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, “Yaklaşık 6 yıl ilimizde görev yapan Ersin Özkan başkanımız görevi süresince yaptığı görevlerden dolayı biz ve üyelerimiz çok memnun kaldı. Yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, MASİAD ile karşılıklı fikir alışverişinde sürekli bulunduk. Görevi bırakıp, memleketim Kayseri’de iş hayatımı sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Vergi Grup Müdürü Malatya Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve MASAAD yönetimi de bulundu.

Güngör, Özkan’a ziyaretin anısına MASİAD’ın plaketini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız