SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özkes, "Samimi Bulmuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:23:09
Özkes,
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, “Çözüm süreciyle ilgili karşı duruşumuz yoktur. Ancak, AKP’yi barış konusunda samimi bulmuyoruz” dedi. 

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Beraberinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partinin bazı yöneticileri ile birlikte Malatya İl Müftü Vekili İhsan Mesut Akbaş’ı ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, kendisinin emekli müftü olduğunu hatırlatarak, “CHP olarak Diyanet İşleri’ne önem veriyoruz. Çünkü, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı partimiz kurmuştur. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bu kurumları ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İhsan Özkes, bir basın mensubunun çözüm süreciyle ilgili sorusunu şöyle cevaplandırdı: 

“Çözüm süreciyle ilgili karşı duruşumuz yoktur. Bilakis, AKP iktidarından önce hatta 1989 yıllarında biz bu konuları gündeme getirmiştik. Ancak AKP iktidarı bundan 3-5 ay önce BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istiyordu. Daha sonra sayın Başbakan Millet idamın geri getirilmesini istiyor diyordu. Dolayısıyla AKP’yi barış konusunda samimi bulmuyoruz. Hep barış isteyen CHP’dir. Çünkü biz soysal demokrat bir partiyiz.“

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, “Kutlu Doğum Haftası’nın anlamı bütün yıla yayıldı. Barışın, hoş görünün ve ayrımcılığın olmadı, insanların mezhebinden ve kimliğinden dolayı dışlanmadığı, herkesin eşit olduğu günler olur diye diliyorum ve bütün Malatyalıların Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Malatya İl Müftü Vekili İhsan Mesut Akbaş ise, Müftü Hacı Yusuf Gül’ün kardeş şehir Belarus ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ziyaret gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız