SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özkul Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir tedavi görmekte olan ve kurtarılamayarak vefat eden İnşaat Yüksek Mühendisi- Müteahhit Adil Özkul'un cenazesi Hekimhan'da toprağa toprağa verildi.

1970 ve 1980'li yıllarında Malatya'da müteahhit olarak faaliyet gösteren, Anavatan Partisi'nde yöneticilik yapan ve bu partiden belediye başkan aday adayı olan, 1990'lı yıllarda Ankara'ya yerleşen ODTÜ mezunu Özkul'un, bir süredir beyin tümörü nedeniyle tedavi görmekte iken vefat ettiği bildirildi.

Ankara'da Malatyalılar ve Hekimhanlılar derneklerinin de yöneticilerinden olan, 2 çocuk babası Özkul'un cenazesinin Pazar günü Hekimhan'a getirildiği, burada kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi.

Bu arada TV Malatya Haber Müdürü Rıfat Gökçe’nin uzun bir süreden beri rahatsız olan amcası Ahmet Turan Gökçe (84) vefat etti. Hekimhan’ın Deveci köyünde çiftçilikle uğraşan 6 çocuk babası Ahmet Turan Gökçe’nin uzun bir süreden beri tedavi gördüğü belirtildi.

CHP Malatya eski başkanlarından Niyazi Ergin Gökçe ve ANAP eski il başkanlarından Soner Gökçe’nin de amcası olan Ahmet Turan Gökçe’nin 19 Temmuz Pazartesi günü Deveci köyünde toprağa verileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız