SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özlem Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2017-08-03 20:30:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Milletin adamı, Dünya mazlumlarının gür sesi, Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya ve Yeşilyurt’a yakışır bir şekilde misafir edeceğiz, özlem gidereceğiz” dedi.

POLAT, “CUMHURBAŞKANIMIZ 5 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ MALATYA’DA”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’ya gelişiyle ilgili mesaj yayınlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 05 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında katılacağı program ile toplu açılış törenine bütün Malatyalıları davet etti.

Yazılı açıklamasında Malatyalıları Cumhurbaşkanına her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmaya ve özlem gidermeye davet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 05 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Malatyalılarla buluşacaktır. Milletin oylarıyla seçilen, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının önlenmesinde, iç ve dış mihrakların bütün oyunlarını bozan, milletine ‘onurlu ve asil’ duruşuyla liderlik eden, vatanına ve milletine sevdalı Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir hasret ve özlemle bekliyoruz.

POLAT, “MALATYA’YA YAKIŞAN EV SAHİPLİĞİNİ YAPACAĞIZ”

Malatya’ya her ziyaretinde verdiği müjdelerin ardından büyük yatırımların gelmesini sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Malatya’ya her zaman ayrı bir teveccühü vardır. Malatyalı hemşerilerimizde her seferinde Cumhurbaşkanımızı bağrına basarak, yanında ve destekçisi olduğunu ortaya koymuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza bugüne kadar Malatya’ya yapılan yatırımlar ve verdiği desteklerden dolayı hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin her alanda önünü açan, ekonomi, güvenlik, sosyal ve diğer alanlarda ülkemizi dünyanın sayılı ülkeleriyle rekabet haline ulaştıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalılar olarak en güzel şekilde ağırlayacağız ve kendisine “Millete Hizmet Yolunda” yine destek ve moral vereceğiz. Yeni stadımız başta olmak üzere çeşitli yatırım ve hizmetlerin açılışlarını yapacak olan Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde misafir edeceğiz” dedi.

Malatyalılar olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayrı bir heyecan ve coşkuyla karşılayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Cumhurbaşkanımıza ilimize ve ülkemize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı hem teşekkür etmek, hem de misafirperverliğimizi göstermek adına tüm Malatyalı hemşerilerimi 05 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de miting alanına bekliyorum. İnanıyorum ki; bütün hemşerilerimizle birlikte miting alanını tıklım tıklım doldurarak Yeni Türkiye yolunda önemli adımlar atmış olacağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abuzer (6 yıl önce)
    Nerede bir reklam işi var , bu adam orada bitiyorrrrrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Sayın başkan senmi özlem giderecek bu milet mi? Öyle boy boy resimlerinizi haber ajanslarınıza servis ederek hizmet ettiğinizi ve bir yere geleceğinizi zannediyorsanız boş. Çünkü bu kefe bu yükü taşımıyor. Gidin en iyi bildiğiniz işi yani MÜTEAHHİTLİĞİNİZİ yapın. Siz kim belediye hizmeti kim. Anca reklam verisi çiçek böcek kanal ışık boya işleri. Başka hizmetiniz varmı?
    0
    0
    Yanıtla