SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özlem Öğretmen Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:43
Özlem Öğretmen Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Adıyaman yolunda 30 Ekim günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Özlem Kaya'nın ölümüyle, bu kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Doğanşehir Çığlık mevkiinde Malatya'dan Çelikhan'a gitmekte olan 44 KF 938 plakalı minibüse, Çelikhan Belediyesi'ne ait olan 02 NA 371 plakalı kamyon arkadan çarpmış, kazada Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar'ın da amcası olan 79 yaşındaki Ebubekir Acar, 24 yaşındaki İbrahim Behcer ile 56 yaşındaki Hasan Kartal ölmüşler, Çelikhan'da öğretmen olduğu bildirilen 26 yaşındaki Özlem Kaya ile Ramazan Karakuş, Abdurrahman Yurdakul ile 2 kişi daha yaralanmışlardı.

Tedavisi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde sürdürülen yaralılardan öğretmen Özlem Kaya da yaşamını yitirdi. Evli olduğu bildirilen genç öğretmenin cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız