SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özlemi O Kadar Büyük ve Ağır ki.."

0
Güncellendi - 2020-05-26 06:53:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehit aileleri ve yakınları kabir ziyaretlerinde bulundu.

Yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından mezarlık ziyareti için muaf tutulan şehit yakınları, Malatya Şehitliği'ne geldi.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü sabahın erken saatlerinde ay yıldızlı bayraklarla donatılan şehitliklere gelen şehit aileleri ve yakınları, şehadet şerbetini tadan askerlerin kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okudu. Şehit aileleri, bakımını yaptıkları kabirlere çiçek bırakarak, dua etti.

"ÖZLEMİ O KADAR BÜYÜK VE AĞIR Kİ..."

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Hasan Yıldırım'ın annesi Mehlika ve babası Suat Yıldırım da çocuklarının kabirlerini ziyaret etti.

Anne Yıldırım, yaşadığı acının tarih edilemeyeceğini belirterek, "Makamı mertebesi o kadar yüce o kadar güzel ki ama bu acının tarifi yok, anlatılacak bir şey değil. Özlemi o kadar büyük ve ağır ki bunun mükafatının bu kadar büyük olması bize bir nebze de olsun teselli oluyor. Başka türlü bu acımızın çekilecek bir yanı yok. Özlemi anlatılacak, kelimelere sığacak bir şey değil. Onu o kadar çok özlüyorum ki bunu anlatamam. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, kimseyi evladıyla imtihan etmesin" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Samed (3 yıl önce)
    Bayramınız mübarek olsun Kardeşlerim ŞEHİT MİRAÇ GÜRHAN ŞEHİT ALİSEYDİ ÖZDEMİR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    0
    0
    Yanıtla